PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

En guide till harts skärskivor för metallbearbetning

2023-09-07 visa mer

Vetenskapen bakom harts skära skivor: Att förstå deras sammansättning och funktion

Innehållsförteckning 1. Inledning: Kåtskärskivor i verksamhet 2. Sammansättningen av knivarskivor 3. Att förstå tillverkningsprocessen 4. Funktionalitet Kåda skär diskar 5. Fördelar med hartsklippningsskivor över andra typer 6. Vanliga frågor 7. Slutsats 1. Inledning: Resin skära skivor i Action Resin skära skivor har blivit en häftklamning i många. Industrin

2023-09-06 visa mer

Vad du behöver veta om kåda skära skivor i hårdvara verktygsindustrin

Beskärskivor spelar en avgörande roll i maskinvaruindustrin, särskilt i området för slipning och skärande tillämpningar. Dessa skivor används ofta i olika branscher, från metallbearbetning till konstruktion, eftersom de erbjuder exceptionell prestanda och hållbarhet. I den här artikeln, kommer vi att bläcka in i de viktigaste aspekterna av harts skär skivor, sprida ljus över deras användning, fördelar och viktiga

2023-09-05 visa mer

2023-08-12 visa mer

Välja rätt diamanthjul för borr och Mills slipning

Att välja lämpligt diamanthjul för borr och kvarnar är avgörande för att uppnå effektiva och högkvalitativa slipresultat. Ett felaktigt val kan leda till minskad produktivitet och nedsatt prestanda. I denna uppsats kommer vi att diskutera viktiga tips som hjälper dig att välja rätt diamanthjul för dina behov.

2023-08-04 visa mer

Femax-bearbetning erbjuder flera fördelar jämfört med andra bearbetningsmetoder. Den är särskilt väl lämpad för bearbetning av komplicerade hårdvarukomponenter som kräver femaxelrörelse för fullständig bearbetning. inklusive borrning och malning. De resulterande arbetsstycken uppvisar hög precision och utmärkt finish kvalitet.

2023-07-29 visa mer

Tillämpning av backlash hjulslipning för Round Shank borrar och ändverkar

Backlash slip hjul är ett viktigt verktyg i tillverkningsindustrin för slipning av runt skaft och ändverk. Valet av hjulform beror på applikationen och önskad finish av verktyget. Diamant- och CBN-sliphjul rekommenderas för backlash slipning på grund av deras överlägsna prestanda. De egenskaper i backlash slip hjul gör dem ett utmärkt val för slipning runt skaft borrar och ändverk, inklusive hög effektivitet, hög precision, god formretention, lång hjullivslängd och en lång trimningscykel.

2023-06-17 visa mer

Rekommendationer för val av CBN-hjul

Att välja rätt CBN-hjul för en specifik slipning kräver noggrann övervägande av flera faktorer som typ av verksamhet, arbetsstyckets material, verktygets egenskaper och grusstorlek. Det är viktigt att ha en god förståelse för dessa faktorer för att uppnå optimala resultat när man använder CBN-hjul för slipning.

2023-06-09 visa mer

visa mer