Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Një udhëheqje për t’u hequr prerjen e diskutë për të punuar metalin

Disket e prerjes së rrezës luajnë një rol jetësor në botën e punës së metaleve. Si një përbërës vendimtare të veglave të hardwarave, këto diske janë përdorur gjerësisht në industritë e ndryshme për prerjen dhe përplasjen e aplikimeve. Në këtë artikull, do të eksplorojmë veçoritë dhe përdorimet e disqeve të prerjes së rrëzës, duke hedhur dritë mbi rëndësinë dhe dobitë e tyre. Disket e prerjes së rritjes janë një lloj mjetesh e përdorur zakonisht për prerjen

2023-09-07 Shih më shumë

Shkenca pas diskrave të prerjes së Rezinës: kuptimi i kompozimit dhe funksionit të tyre

Përmbajtja Përbërja e diskutëve të prerjes së rezinë 3. Të kuptojmë procesin e Prodhimit 4. Funksionet e Disket e prerjes së rezin 5. Përparësitë e diskutë të Rezinës mbi llojet e tjera 6. Pyetjet e pyetjeve shpesh 7.. Disqet e prerjes së rritjes në veprimin e Rezinës janë bërë një skelë të shumta. Industria

2023-09-06 Shih më shumë

Ç’duhet të dish në lidhje me zhvillimin e diskutëve në industrinë e mjeteve të hardwarit

2023-09-05 Shih më shumë

2023-08-12 Shih më shumë

Zgjedhja e rrotës së përshtatshme të diamantit për stërvitjet dhe mullinjtë është vendimtare për të arritur rezultatet e efektshme dhe me cilësi të lartë. Një zgjedhje e papërshtatshme mund të çojë në zvogëlim të produktivitetit dhe të përshtatshëm. Në këtë ese, do të diskutojmë këshilla thelbësore për t’ju ndihmuar të zgjedhësh rrotën e duhur të diamantit për nevojat tuaja.

2023-08-04 Shih më shumë

Cilat janë përfitimet e makinerisë pesë akses?

Makinimi pesë-xis ofron disa avantazhe mbi metoda të tjera të makinerimit. Është veçanërisht i përshtatshëm për përpunimin e përbërësve të ndërlikuara të hardwarave që kërkojnë lëvizje pesë-ksi për përpunimin e plotë, duke përfshirë veprimet e shpimit dhe të gatimit. Punëtorët e rezultuara shfaqin saktësi të lartë dhe cilësi të shkëlqyer.

2023-07-29 Shih më shumë

Përdorimi i rrotës së prapësisë për stërvitje dhe mullinjtë e rrumbullake

Rrotat e rrëmbyeshme janë një mjet i rëndësishëm në industrinë e prodhimit për gërvishtjen e rrumbullakëve dhe mullinjve. Zgjedhja e formës së rrotes sërish varet nga aplikimi dhe përfundimi i dëshiruar i mjet. Rekomandohen rrotat e gërvishjeve të diamantit dhe CBN për t'u rrjedhur për shkak të shfaqjes së tyre më të lartë. Veçoritë e rrotave të rrëmbyeshme i bëjnë ato një zgjedhje të shkëlqyer për rrumbullakët e rrumbullakëve dhe mullinjve. duke përfshirë efektshmërinë e lartë, saktësinë e lartë, ruajtjen e mirë të formës, jeta e rrotave të gjatë dhe një cikli të gjatë.

2023-06-17 Shih më shumë

Rekomanduese për zgjedhjen e rrotave CBN

Zgjedhja e rrotës së duhur të CBN për një operacion të veçantë kërkon shqyrtim me kujdes të disa faktorë të tillë si lloji i operacionit, materiale pune, karakteristikat e veglave dhe madhësinë. Është thelbësore të kesh një kuptueshmëri të mirë të këtyre faktorëve për të arritur rezultate optimale kur përdoret rrota CBN për operacionet e rrjedhës.

2023-06-09 Shih më shumë

Shih më shumë