IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Vodnik za razrezalne diske za kovinsko obdelavo

2023-09-07 Poglej več

Znanost za rezalni diski: razumevanje njihove sestave in funkcije

Vsebina 1. Uvod: Resin rezalni diski v akciji 2. Sestava rezalnih diskov smole 3. Razumevanje proizvodnega procesa 4. Funkcionalnost proizvodnje. Rezalni diski smole 5. Prednosti rezalnih diskov smola nad drugimi vrstami 6. Pogosto vprašanja 7. Sklep 1. Uvod: Resin rezalni diski v akciji Resin rezalni diski so postali spenjač v številnih številah Industrije

2023-09-06 Poglej več

Kaj morate vedeti o rezanju smole diskov v strojni opremi Industriji orodja

Rezalni diski imajo ključno vlogo v industriji strojne opreme, zlasti v področju mletja in rezanja aplikacij. Ti diski se široko uporabljajo v različnih trgovinah, od kovinske obdelave do gradnje, saj ponujajo izjemno zmogljivost in trajnost. V tem članku bomo izpostavili ključne vidike rezalnih diskov za rezanje smole, razširili svetlobo na njihovo uporabo, prednosti in pomembne prednosti,

2023-09-05 Poglej več

2023-08-12 Poglej več

Izbira pravega diamantnega kolesa za vrtalne in mline

Izbira ustreznega diamantnega kolesa za vrtanje in mline Nepravilna izbira lahko vodi do zmanjšane produktivnosti in ogrožene uspešnosti. V tem eseju bomo razpravljali o bistvenih nasvetih, ki vam pomagajo izbrati pravo diamantno kolo za vaše potrebe.

2023-08-04 Poglej več

Pet osi obdelava ponuja več prednosti pred drugimi metodami obdelave. Zlasti je primeren za obdelavo zapletenih komponent strojne opreme, ki zahtevajo premikanje s pet osi za popolno obdelavo, vključno z vrtanjem in mletjem. Rezultati obdelovanca imajo visoko natančnost in odlično kakovost konča.

2023-07-29 Poglej več

Uporaba vrtnega brušenja koles za Round Shank vaje in končne mline

Hrbtna brusilna kolesa so pomembno orodje v proizvodni industriji za mletje okroglih vrtalnikov in končnih mlin. Izbira vzvratne oblike koles je odvisna od aplikacije in želenega zaključka orodja. Diamond in CBN brusilna kolesa so priporočljiva za hrbtno brušenje zaradi njihove vrhunske zmogljivosti. Značilnosti mletih koles so odlična izbira za mletje okroglih vrtalnikov in končnih mlin, vključno z visoko učinkovitostjo, visoko natančnostjo, dobro zadrževanje oblike, dolgo življenjsko dobo koles in dolg cikel obrezovanja.

2023-06-17 Poglej več

Priporočila za izbiro koles CBN

Izbira pravilnega kolesa CBN za posebno brušenje zahteva skrbno preučitev več dejavnikov, kot je vrsta operacije, material obdelovanca, značilnosti orodja in velikost mreže. Bistveno je dobro razumeti te dejavnike, da bi dosegli optimalne rezultate pri uporabi koles CBN za mletje.

2023-06-09 Poglej več

Poglej več