OM

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

En guide til harpiksskiver for metallbearbeiding

2023-09-07 se mer

Vitenskapen bak harpiksskiver: Forståelse av deres sammensetning og funksjon.

Innholdsfortegnelse 1. Harpiksskiver i virksomhet 2. Sammensetningen av harpikskjerver 3. Forståelse av produksjonsprosessen 4. Funksjonaliteten i Harpiksskiver 5. Fordelene ved harpiksskiver i forhold til andre typer 6. Harpiksskiver i Action Harpiks skære skiver er blitt en stift i mange av det Industri

2023-09-06 se mer

Hva du trenger å vite om harpiksplater i maskinvareverktøyindustrien

Harpiksskiver spiller en viktig rolle i maskinvareverktøyindustrien, spesielt når det gjelder slipning og skæring. Disse skivene blir ofte brukt i forskjellige bransjer, fra metallbearbeiding til bygging, ettersom de gir enestående ytelse og holdbarhet. I denne artikkelen vil vi blåse inn i de viktigste aspektene ved harpiksskiver og kaste lys over deres bruk. fordeler og viktige

2023-09-05 se mer

2023-08-12 se mer

Velg det rette diamanthjulet for borer og møller

Det er av avgjørende betydning å velge egnet diamanthjul for borer og møller for å oppnå effektive og høykvalitetsk slipesultater. Et uriktig valg kan føre til redusert produktivitet og skader ytelse. I denne stilen vil vi drøfte viktige tips som hjelper deg å velge riktig diamanthjul til dine behov.

2023-08-04 se mer

Bearbeiding med fem akser gir flere fordeler framfor andre bearbeidingsmetoder. Den er særlig godt egnet til behandling av innviklede maskinvarekomponenter som krever fem aksebevegelse for fullstendig bearbeiding, herunder boring og formaling. Arbeidsstykkene har høy presisjon og god finishkvalitet.

2023-07-29 se mer

Anvendelse av motsvarende hjulslipning for Round Shank borer og endeminer

Slibehjul er et viktig verktøy i produksjonsindustrien når det gjelder å slipe rundt bor og endemner. Velg motsvarende hjulform er avhengig av programmet og ønsket finish av verktøyet. Diamant- og CBN-slibehjul anbefales for bakgrunn av deres overlegne ytelse. Slibehjulene er et utmerket valg når det gjelder å slipe rundt bor og endemner. herunder høy effektivitet, høy presisjon, god retention i form, lang levetid i hjulet og en lang trimningssyklus.

2023-06-17 se mer

Anbefalinger for valg av CBN-hjul

For å velge riktig CBN-hjul for en bestemt slibevirking krever det nøye vurdering av flere faktorer, for eksempel type drift. arbeidsstykke, verktøyets egenskaper og grusstørrelse. Det er viktig å ha en god forståelse av disse faktorene for å oppnå optimale resultater ved bruk av CBN-hjul til slipning.

2023-06-09 se mer

se mer