PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Een gids voor hars snijschijven voor metaalbewerking

Harssnijschijven spelen een vitale rol in de wereld van metaalbewerking. Als een cruciaal onderdeel van hardwaretools worden deze schijven op grote schaal gebruikt in verschillende industrieën voor snij-en slijptoepassingen. In dit artikel zullen we de belangrijkste kenmerken en toepassingen van harssnijschijven onderzoeken, die licht werpen op hun belang en voordelen. Harssnijschijven zijn een soort schuurgereedschap dat gewoonlijk wordt gebruikt voor het snijden

2023-09-07 Bekijk meer

De wetenschap achter harssnijschijven: hun samenstelling en functie begrijpen

Inhoudsopgave 1. Inleiding: Harssnijschijven in actie 2. De samenstelling van harssnijschijven 3. Inzicht in het fabricageproces 4. De functionaliteit van harssnijschijven 5. Voordelen van harssnijschijven ten opzichte van andere typen 6. Veelgestelde vragen 7. Conclusie 1. Inleiding: Harssnijschijven in actie Harssnijschijven zijn een nietje geworden in tal van Industri

2023-09-06 Bekijk meer

Wat u moet weten over harssnijschijven in de hardware-gereedschapsindustrie

Harssnijschijven spelen een vitale rol in de hardware-gereedschapsindustrie, met name op het gebied van slijp-en snijtoepassingen. Deze schijven worden veel gebruikt in verschillende beroepen, van metaalbewerking tot constructie, omdat ze uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid bieden. In dit artikel zullen we ons verdiepen in de belangrijkste aspecten van harssnijschijven, die licht werpen op hun gebruik, voordelen en belangrijke

2023-09-05 Bekijk meer

4 belangrijke punten in het warmpersproces voor het vervaardigen van schuurmiddelen van superhard materiaal

Waarom hittepers? Dat is om het hete persproces te gebruiken om onze harsbinding en schuurmiddel samen te drukken, om het doel van onze ontwerpvereisten te bereiken. Meestal hopen we dat de dichtheid na het hete persen de dichtheid kan bereiken of dicht bij de dichtheid kan liggen die we hebben ontworpen, zodat de levensduur van de geperste harsbinding diamant of CBN-slijpschijf langer zal zijn.

2023-08-12 Bekijk meer

Het juiste diamantwiel kiezen voor boren en molens slijpen

Het selecteren van het juiste diamantwiel voor boren en molens is cruciaal om efficiënte en hoogwaardige slijpresultaten te bereiken. Een onjuiste keuze kan leiden tot verminderde productiviteit en gecompromitteerde prestaties. In dit essay bespreken we essentiële tips om u te helpen het juiste diamantwiel te selecteren voor uw behoeften.

2023-08-04 Bekijk meer

Wat zijn de voordelen van bewerking met vijf assen?

Bewerking met vijf assen biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere bewerkingsmethoden. Het is bijzonder geschikt voor het verwerken van ingewikkelde hardwarecomponenten die een beweging van vijf assen vereisen voor volledige verwerking, inclusief boor-en freesbewerkingen. De resulterende werkstukken vertonen een hoge precisie en uitstekende afwerkingskwaliteit.

2023-07-29 Bekijk meer

Toepassing van speling wielslijpen voor ronde schacht boren en endmills

Backlash-slijpstenen zijn een belangrijk hulpmiddel in de maakindustrie voor het slijpen van rondschachtboren en eindmolens. De keuze van de vorm van het terugslagwiel hangt af van de toepassing en de gewenste afwerking van het gereedschap. Diamant-en CBN-slijpwielen worden aanbevolen voor het slijpen van speling vanwege hun superieure prestaties. De kenmerken van backlash-slijpstenen maken ze een uitstekende keuze voor het slijpen van ronde schachtboren en endmills, waaronder hoge efficiëntie, hoge precisie, goede vormretentie, lange levensduur van het wiel en een lange trimcyclus.

2023-06-17 Bekijk meer

Aanbevelingen voor het kiezen van CBN-wielen

Het kiezen van het juiste CBN-wiel voor een specifieke slijpbewerking vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, zoals het type bediening, werkstukmateriaal, gereedschapskenmerken en gruisgrootte. Het is essentieel om een goed begrip van deze factoren te hebben om optimale resultaten te bereiken bij het gebruik van CBN-wielen voor slijpwerkzaamheden.

2023-06-09 Bekijk meer

Bekijk meer