Производи

Гледај Повеќе

Вести

Водаче за прекинување на дисковите за метални работи


Науката зад сечење на дисковите: разбирање на нивната композиција и функцијата

Внесување: Разбирање на процесот за производство. Резински дискови 5. Предноста на исечениот диск над другите типови 6. Често поставени прашања 7. Заклучоци. Дисци за сечење на резинскиот диск во акцијата ресин станаа основно во голем број Индуд


Што треба да знаеш во врска со прекинувањето на дисковите во индустријата за хардверар

Диковите за сечење на резин играат витална улога во индустријата за хардвер, особено во кралството на масењето и сечењето на апликациите. Овие дискови се широки користат во различни трговија, од метални работи до изградба, бидејќи тие нудат исклучително перспектива и трајност. Во оваа статија, ние ќе ги разгледаме клучните аспекти на сечење дисковите на смисла, и да ги осветлуваме нивните употреби, Предности и важни


Избирањето на вистинската тркалка на дијаманта

Избирањето соодветно дијамантно тркало за вежбите и мелни е клучно за постигнување ефикасни и високвалитетни резултати за рамка. Неисправниот избор може да води до намалувањето на продуктивноста и компромитирана перформанса. Во овој есеј, ќе разговараме за основните совети за да ви помогнете да го изберете вистинскиот дијамант тркалец за твоите потреби.


Какви се користите од машинењето со пет оски?


Апликацијата на тркалото за вежбите и црвено милјот

Тркалите на тркалата за потрага се важен алат во производителната индустрија за рамнување на вежбите и крајни милиони. Изборот на обликот на тркалото зависи од апликацијата и посакуваното завршување на алатката. Дајмонд и CBN препорачуваат тркалата за да се тргнат поради нивната супериорна перформација. Облекциите на тркаловите копчиња ги прават одличен избор за тркање на вежби и црнците, Вклучувајќи висока ефикасност, високо прецизност, добра одржување на формата, долг живот на тркалото и долг циклус.


Препораки за избирање на CBN тркалот

Избирањето на вистинското тркало на CBN за специфична операција за маска бара внимателно размислување на неколку фактори како што е типот на операцијата, Работен материјал, карактеристики и големината. Неопходно е да се има добро разбирање на овие фактори за да се постигне оптимални резултати кога користењето на тркалата на ЦБН за операциите на рамките.


Гледај Повеќе