O NAMA

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Vodič za rezanje smole diskova za metalnu obradu

Diskovi za rezanje smola igraju ključnu ulogu u svijetu metala. Kao ključna komponenta hardvera alata, ti diskovi se široko koriste u različitim industrijama za rezanje i brušenje aplikacija. U ovom članku, istražit ćemo ključne značajke i korištenje smole rezanja diskova, osvijetliti njihovu važnost i koristi. Diskovi za rezanje smola

2023-09-07 vidi više

Znanost iza rezanja smola: razumijevanje njihove sastave i funkcije

Uvod: Raskovi za rezanje smole u akciji 2. Sastav diskova za rezanje smole 3. Razumijevanje proizvodnog procesa 4. Funkcionalnost proizvodnje. Rezanje smola 5. Prednosti smole rezanja diskova nad ostalima 6. Često postavljena pitanja 7. Zaključak 1. Uvod: smolni rezanje diskovi u akciji smole rezanje diskovi su postali rezanje u brojnim brojevima Industrija

2023-09-06 vidi više

Što trebate znati o smolu rezanje diskova u hardver alat industriji

Diskovi za rezanje smola igraju ključnu ulogu u hardverskoj industriji alata, posebno u području brušenja i rezanja aplikacija. Ovi diskovi se široko koriste u različitim trgovinama, od metalnog obrada do konstrukcije, jer nude iznimnu performansu i izdržljivost. U ovom èlanku, mi æemo seèiti u kljuène aspekte diskova za rezanje smole, bacajuæi svjetlo na njihovu upotrebu, prednosti i važne

2023-09-05 vidi više

4 ključne točke u vrućem pritisku Procesa za proizvodnju super tvrde materijalne abrazivne smole

Zašto toplinska presa? To je da iskoristimo vruæi proces pritiska da vruæe pritisne naše smole veze i abrazivno zajedno, kako bi postigli svrhu naših zahtjeva za dizajn. Obièno se nadamo da æe gustina posle vruæeg pritiska doæi ili biti blizu gustine koju smo dizajnirali. tako da će život pritisnutog smolnog dijamanta ili CBN brusilica biti duži.

2023-08-12 vidi više

Odabir pravog dijamantskog kotača za bušilice i mline

Odabir odgovarajućeg dijamantnog kotača za bušenje i mline Neprikladan izbor može dovesti do smanjene produktivnosti i ugrožene učinke. U ovom eseju, razgovarat ćemo o bitnim savjetima koji će vam pomoći odabrati pravi dijamantni kotač za vaše potrebe.

2023-08-04 vidi više

Koje su prednosti obrađivanja pet osi?

Pet osi obrađivanje nudi nekoliko prednosti nad drugim metodama obrađivanja. Posebno je dobro prikladan za obradu složenih hardverskih komponenti koje zahtijevaju kretanje s pet osi za kompletnu obradu, uključujući operacije bušenja i mljevenja. Rezultati radovi pokazuju visoku preciznost i odličnu kvalitetu završnih proizvoda.

2023-07-29 vidi više

Primjena povratnog brušenja kotača za Round Shank bušilice i krajnjima

Toèkovi za brušenje su važan alat u proizvodnoj industriji za mljevenje okruglih bušilica i krajnjih mreža. Odabir uzvratnog oblika kotača ovisi o aplikaciji i željenom završetku alata. Dijamant i CBN brusilice preporučuju se za povrat mljevenje zbog njihove superiorne učinkovitosti. Znaèajnosti mljesnih kotaèa èine ih odlièan izbor za mljevenje okruglih bušilica i mreže, uključujući visoku učinkovitost, visoku preciznost, dobro zadržavanje oblika, dugi životni život kotača, i dugačak ciklus obrezanja.

2023-06-17 vidi više

Preporuke za odabir CBN kotača

Odabir pravog CBN kotača za posebnu operaciju brušenja zahtijeva pažljivo razmatranje nekoliko čimbenika poput vrste operacije, materijal, karakteristike alata i veličine griz. Neophodno je dobro razumijeti te čimbenike kako bi se postigli optimalni rezultati pri korištenju CBN kotača za operacije brušenja.

2023-06-09 vidi više

vidi više